Candion muutoksista

Standard

Turun Lääketieteenkandidaattiseura ja Sodexo aloittavat yhteistyön lounasravintola Candiossa

Turun Lääketieteenkandidaattiseura ry:n omistaman lounasravintola ja kahvila Candion päivittäisestä toiminnasta vastaa jatkossa Sodexo. Tuttu henkilöstö, seitsemän täysipäiväistä ravintola-alan ammattilaista, jatkaa Candiossa, ja ravintolan nimikin säilyy samana. Candion perinteisestä toiminnasta, kuten terveellisistä lounastarjoiluista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta, pidetään kiinni ja samalla toimintaa kehitetään entistäkin aktiivisemmin yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Vuodesta 1959 toiminut Candio sijaitsee lääketieteelliseen tiedekuntaan kuuluvan laitosrakennus Medisiinan alakerrassa. Ravintola tunnetaan yliopistopiireissä lämminhenkisestä tunnelmastaan sekä terveellisestä ja maukkaasta ruuastaan.
Candion toiminta on laajentunut viime vuosien aikana huomattavasti. Candioon tehtiin mittava laajennus vuosien 2006 – 2008 remontin yhteydessä: suuresta ja tilavasta ruokailutilasta on nyt ikkunanäkymä Kiinamyllynmäelle. Ravintolaan valmistui lisäksi kabinetti kokouskäyttöä varten.

 
Toiminta on muuttunut viime vuosina ainejärjestömittakaavassa merkittäväksi ravintolatoiminnaksi ja totesimme seurassa, että haluamme varautua paremmin tulevaisuuden mahdollisiin muutoksiin. Kävimme läpi monia vaihtoehtoja ja keskustelimme eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Päädyimme Sodexoon, koska suurena yrityksenä se tuo vakautta ja kokemusta toimintaamme. Meitä miellytti myös
Sodexon tarjoama yhteistyömalli, joka perustuu tiiviiseen toiminnan kehittämiseen yhdessä seuran ja opiskelijoiden kanssa” kertoo Turun Lääketieteenkandidaattiseuran Candioministeri Tapani Strander.

 
Sodexon Business Development Manager Tomi Enäjärvi on yhteistyöstä innoissaan.
Kyseessä on aivan uudenlainen toimintamalli, jossa opiskelijajärjestö ja Sodexo toimivat keskenään tiiviissä yhteistyössä. Candio on saanut asiakkailtaan paljon positiivista palautetta, ja me haluamme vahvistaa entisestään Candion mainetta viihtyisänä ja maukasta ruokaa tarjoavana lounaspaikkana” Enäjärvi sanoo.

Toiminnan laajentamisesta ja uusien mahdollisuuksien aukeamisesta Enäjärvi kertoo seuraavaa: “Lähiajan uudistuksiin kuuluu muun muassa kahvila- ja vitriinitarjoilun uudistaminen entistäkin monipuolisemmaksi. Erilaiset teemapäivät ja tapahtumat Candiossa lisääntyvät. Näillä haluamme piristää asiakkaidemme lounaskokemusta.”

 

Sodexo ja Candio tähtäävät pitkäaikaiseen yhteistyöhön.
Yhteistyö Sodexon kanssa mahdollistaa toiminnan jatkuvuuden myös tulevaisuudessa.
Opiskelijakeskeisyys säilyy jatkossakin koko toimintamme ytimessä. Tulemme yhdessä Sodexon kanssa luomaan malleja, joilla voimme entistäkin tarkemmin kuunnella asiakkaidemme toiveita ja viedä niitä myös käytäntöön” Strander tiivistää.

Lisätietoja Candion toiminnasta ja muutoksista saat ottamalla yhteyttä Candioministeri Tapani Stranderiin (candio@tlks.fi) tai puheenjohtaja Eino Herhiin (puheenjohtaja@tlks.fi). Sodexon puolelta kysymyksiin vastaa Tomi Enäjärvi (tomi.enajarvi@sodexo.com).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s